Esittely

 

PTS Puhallinorkesteri

Näkyvin ja kuuluvin osa toimintaamme on PTS Puhallinorkesteri. Orkesteri pystyy tarjoamaan yleisölleen puhallinmusiikkia tanssi-iltamista aina suurille konserttilavoille asti. Soittajilleen orkesteri antaa mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi puhallinmusiikin harrastajaksi ammattitaitoisen kapellimestarin johdolla. Jokavuotisten suurten konserttien lisäksi orkesteri tekee muutaman vuoden välein konserttimatkoja ulkomaille. Orkesterimme kouluttaa ja harjoituttaa soittajiaan säännöllisten viikkoharjoitusten lisäksi erilaisilla viikonloppu- ja teemaleireillään. Lisäksi pyrimme auttamaan jäsenistöämme osallistumaan erilaisiin puhallinmusiikkitapahtumiin, soittoleireihin ja valtakunnallisiin harrastajamuusikoiden orkesteritapaamisiin.

Harrastuksena orkesterisoitto ja muut siihen liittyvät aktiviteetit ovat mitä parhain tapa tutustua toisiin ihmisiin ja nauttia yhdessäolosta. Yhteisiin tavoitteisiin pyrkiminen, niissä onnistuminen ja muut yhteiset kokemukset sitovat soittajat ainutlaatuisella tavalla yhteen. Lisäksi orkesterit tuottavat kuulijoilleen musiikillisia elämyksiä ja mielihyvää.

Tule mukaan!

Orkesterimme tarvitsee jatkuvasti uusia soittajia. Mikäli hallitset instrumenttisi perusteet ja haluat ylläpitää ja/tai kehittää taitojasi olet tervetullut mukaan. Soittajien ikähaarukka on varsin laaja ja sukupuolijakauma on mukavassa tasapainossa. Jos olet juuri muuttanut Poriin tai lähistölle ja/tai olet pitänyt taukoa soittoharrastuksessasi, voisi juuri nyt olla oikea hetki lähteä mukaan soittamaan.